Bootje huren Biesbosch

Bootje huren in De Biesbosch. Jaarlijks voor duizenden mensen de ultieme manier om dit unieke natuurgebied in al zijn schoonheid en rust te ontdekken. Al varend geniet jong en oud van natuur, rust en elkaar.

Natuurliefhebbers halen hier hun hart op met de grote diversiteit aan bloemen, planten en dieren. Iedere hoek en kreek levert steeds weer een prachtig stukje natuur op. Een uniek landschap en favoriet voor vele fotografen. 

Maar de meeste mensen huren een bootje in De Biesbosch om even van alles te ontvluchten en heerlijk in de natuur tot rust te komen. Even samen met het gezin of met je vrienden een onvergetelijke dag op het water.

Een bootje huren bij Voltex Sloepverhuur staat voor een dag onbezorgd genieten in De Biesbosch. Vanuit onze ligplaats in Drimmelen is het natuurgebied optimaal te verkennen en kom je tal van strandjes en aanlegsteigers tegen. Ideaal om even te stoppen om te zwemmen, wandelen of een picknick.

Bootje huren Biesbosch

Elektrisch varen met onze fluisterboot

Onze elektrische sloepen onderscheiden zich door extra comfort middels zachte kussens, uitklapbaar zonnescherm en de zeer gemakkelijke en hanteerbare wijze van varen. Je hoeft dus absoluut geen ervaren schipper te zijn om met onze sloep te varen. Bij ons een bootje huren kan dus geheel zonder vaarbewijs. 

Maar de naam, fluisterboot, onthult uiteraard de echte kracht en het grootste voordeel van onze sloepen. Ze zijn 100% elektrisch en maken gebruik van een fluisterstille motor. Ze stoten daardoor ook geen CO2 uit. Zo vaar je langs groene oevers en door kronkelende kreekjes zonder ook maar een moment de natuur te verstoren. Bovendien kom je achteraf niet voor onverwachte extra brandstofkosten te staan. 

Met een fluisterboot van Voltex Sloepverhuur kies je voor elektrisch varen en kies je 100% bewust voor natuur en duurzaamheid. Ga voor de ultieme ervaring en kies altijd voor een fluisterboot in De Biesbosch. Dat is optimaal genieten en draag je bij aan een beter milieu.

De Biesbosch en haar dieren

Nationaal Park De Biesbosch is het mooiste waterrijke natuurgebied van Nederland en behoort tot de grootste zoetwaterdelta van Europa. Door de getijden is het natuurgebied constant in beweging en ontstaat er een uniek landschap van rivieren, kreekjes, oevers, wilgenvloedbossen, eilandjes en zand- en slikplaten.

Een rijke natuur met een verscheidenheid aan planten, bloemen en dieren. Vossen, reeën, hazen, herten, ijsvogels, zeearenden, kikkers, vele soorten vissen en uiteraard de bever. 

De Biesbosch biedt aan al deze dieren onderdak en dat maakt het bootje varen hier zo geliefd. Want met een fluisterboot zijn de dieren vanaf het water het beste te zien. Bovendien ontdek je de mooiste en rustige plekjes die wandelend of fietsend onmogelijk te bereiken zijn. 

Zelfs na tientallen boottochtjes blijft De Biesbosch en al haar schoonheid ook ons keer op keer weer verbazen. Absoluut een aanrader voor iedereen.

De mooiste vaarroutes van De Biesbosch

Hoewel elke hoek van een rivier of kronkelend kreekje onbeschrijfelijk mooi is, kan het slim zijn om een bepaalde route te varen. Misschien ben je op zoek naar een rustig strandje om te zwemmen of te picknicken. Of zijn de kinderen helemaal gek van bevers of de zeearend. Afhankelijk van uw wensen zoals lengte, duur, diersoorten en omgeving kan het kiezen van de juiste vaarroute de totale beleving geheel ten goede komen. Specifieke wensen? Geef het aan ons door en wij adviseren een vaarroute die voldoet aan jullie wensen. Zo verzorgen wij de ultieme Biesbosch ervaring! 

Waarom bootje huren Biesbosch bij Voltex Sloepverhuur?

Zin in een dagje onbezorgd genieten vanaf het water? Beleef de ultieme Biesbosch ervaring en onderga zelf de vele voordelen van onze fluisterboten. 

 • 100% elektrisch en dus milieuvriendelijk en duurzaam

 • Fluisterstille en stankvrije motor; van de ongestoorde natuur genieten

 • Achteraf geen onverwachte (brandstof)kosten

 • Nieuwste sloepen met optimaal zitcomfort en uitklapbaar zonnescherm

 • Geen vaarbewijs nodig en alle sloepen eenvoudig te bedienen

 • 5-persoons, 6-persoons en 8-persoons sloepen

 • Ultieme Biesbosch ervaring vanaf het water

 • Vanaf het water is de kans op het spotten van dieren het grootst

 • Uitstekende ligging in Drimmelen op korte afstand van De Biesbosch

 • Genoeg tijd voor een frisse duik of om te relaxen op een van de strandjes

 • Voorafgaand aan het varen een duidelijke uitleg en tips voor het varen

 • Een gratis vaarkaart 

 • Dankzij de fluisterstille motor exclusief toegang tot de gehele Biesbosch

Een bootje huren in De Biesbosch bij Voltex Sloepverhuur staat garant voor de ultieme ervaring van dit prachtige natuurgebied. Ontdek de mooiste plekjes zonder de natuur te verstoren en reserveer een van onze fluisterboten vandaag nog.

bekijk nu de beschikbaarheid
© 2024 Voltex Sloepverhuur